Pioli: “Att gå segrande är vårt enda mål”

Tränaren och Pulisic höll en presskonferens inför kvällens avgörande match mot Newcastle.

Det är dags för avgörande i Grupp F. Inför Newcastle mot AC Milan, som kommer att avgöra Rossoneris öde i Europa, höll tränare Pioli och Christian Pulisic en presskonferens för att förhandsgranska den stora matchen på matchdag 6 i Champions League.

MR. PIOLI

Om matchens betydelse:
– Vi har ett enda mål och en enda chans. Vi vill vinna matchen utan att tänka på något annat, och sedan får vi se vad som händer. Vi är verkligen medvetna om matchens betydelse och att vi är kvar i Europa, det här är säsongens första riktiga korsväg.

Newcastle:
– Vi förväntar oss alla att prestera riktigt bra mot ett mycket tufft lag att möta. De har slagit många fantastiska lag på hemmaplan och har bara förlorat mot Borussia Dortmund och Liverpool. Vi vet vilken typ av lag och vilken typ av atmosfär vi kommer att behöva hantera.

Om Ibrahimovic och Tonali:
– Jag pratade med Zlatan igår, det är ett nytt skede i hans karriär. Han har mött alla sina utmaningar med beslutsamhet och intelligens, och jag är säker på att han kommer att fortsätta göra det. Han kommer att bli en verklig tillgång för hela klubben.

– Jag står Sandro nära, han är en positiv kille och var viktig för oss. Tyvärr är det en känslig situation, men vi står honom nära. Det finns inga tvivel om hans fotbollsmässiga, tekniska och fysiska kvaliteter, han är en fantastisk spelare.

Om Leaos comeback efter skadefrånvaron:
– Rafa mår bra, är tillbaka i form och kommer att kunna spela från start.

PULISIC

Atmosfären på stadion:
– Jag har redan spelat här, det kommer säkert att bli en fantastisk atmosfär. Det är en mycket viktig match för båda sidor. Vi måste vara redo och kan inte vänta med att gå ut på planen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen