Podcast Rossoneri

Välkomna till Podcast Rossoneri.

Här pratar vi om allt kring AC Milan, gör intervjuer med olika profiler med Serie A-anknytning. Eftersom det är svårt att prata om AC Milan utan att nämna vår underbara liga och våra sköna konkurrenter vi tampas med, så kan även gäster från våra konkurrenterna förekomma i podden.  Sett ur Milan-ögon handlar 90-95% om AC Milan, det är ett snävt ämne men det är det vi brinner för och tycker är intressant.

Idag är vi tre män som diskuterar alla aktuella ämnen som rör Milan. Vi vill gärna interagera med andra där ute som brinner för klubben i våra avsnitt och med teknikens värld idag är det idag bara ett samtal bort. För att kort nämna något om oss tre skåningar; har vi några år på nacken nu och har sett klubbens höga berg och djupa dalar. Vi kan avslöja att vi är så gamla att våra idoler i AC Milan är från det riktiga Grande Milan dvs Baresi, Van Basten, Maldini med flera. Det största och första stora Milan-minnet är för mig när laget vann Mästarcupen med 4-0 inför 97000 på Nou Camp. Gullit  och Van Basten gör 2 mål var den 24 Maj 1989.

Hoppas vi hörs, all feedback är välkommet!

Avsnitten hittar ni HÄR 

Eller i din podcastplayer i mobilen. Sök bara på Rossoneri så dyker podden med största sannolikhet upp. Följ och dela gärna.

Vi finns också på Twitter @pc_rossoneri.

FORZA MILAN

Mikael Kristersson , Marcus Andersson och Gustaf J Tonnvik

Letar du efter avsnitt från våra tidigare Milan-Sverige podcast? Dessa hittar du här!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen