Hjälp oss att växa | Bli medlem

Milan Club Svezia

Milan Club Svezia är Sveriges officiella supporterklubb för alla Milanisti. Vi är registrerade som förening både i Sverige och hos AC Milan – [Våra gamla stadgar]

Äntligen är det dags för nytt medlemskap i MILAN CLUB SVEZIA och nya kort som gäller 2019/20! Vi vet att ni har väntat och den här säsongen gör vi det enkelt. 150kr kostar det.

Vad får man då för detta?

Äran att få vara med till en början! Att kunna plocka fram ett Milan-kort ur plånboken, kunna visa att man är en medlem i den här vackra föreningen, det är stort nog bara det. Men man får även rabatt på de ställen där vi har etablerat matchträffar (Stockholm och Göteborg för tillfället), och det kommer mer. Mycket mer!

Vart går pengarna?

De går till Milan Club Svezia, en registrerad förening med organisationsnummer 802519-8352. Med pengarna som kommer in, tar vi bland annat fram prylar som medlemmar kommer kunna köpa till rabatterat pris. Det arbetas också i nära samarbete med AC Milan, för att detta medlemskort ska få ett större värde i framtiden.

Så, det finns väl egentligen inget att tveka om. Skicka in dina uppgifter idag, och beställ hem ditt medlemskort.

NOTERA! 

Det kommer ta några veckor innan du får hem ditt, eftersom vi samlar in uppgifter i bulk och inte trycker dem ett åt gången.

Ansök om medlemskap

Medlemskort*: Som medlem får du ett officiellt medlemskort som du kan utnyttja genom att få rabatt på mat och dryck vid matchträffar, samt att du även stolt kan visa vilken trogen Milan-supporter du är!

Pris: 150 kr/ år

Har du frågor? Tveka inte att kontakta oss på: info@milansverige.se eller zvonko.katic@gmail.com

Hur gör jag för att bli medlem? (Läs nedan)

För att bli medlem i Milan Club Svezia ska du först fylla i dina uppgifter i formuläret nedan för att vi ska få en person och adress att skicka kortet till. När detta har gjorts, klickar du in på länken under formuläret som leder dig till PayPal. Via PayPal betalar du 150 kr för medlemskapet. När allt är klart och beställningen av korten är lagd, skickar vi ett mail till er som har beställt och betalat (sköts manuellt så det kan ibland ta ett tag innan vi svarar, särskilt nu under de första veckorna). Som tidigare nämnt sker beställningar av medlemskort i bulk – vilket gör att det tar några veckor innan du får hem ditt medlemskort. När du betalar så är det viktigt att du skriver in samma namn du skrivit i formuläret som ett meddelande på PayPal (för att vi ska veta vem det är som har betalat).

Vi tar inte emot betalning via Swish eller att annat betalningssätt än PayPal för tillfället.

GLÖM INTE ATT FYLLA I FORMULÄRET INNAN DU BETALAR OCH DITT NAMN SOM ETT MEDDELANDE PÅ PAYPAL! (Om uppgifter saknas, kan vi ej skicka medlemskortet eller betala tillbaka summan som betalats, men du kan självklart skicka ett mail till oss med kompletterande/resterande uppgifter, samt fylla i formuläret igen så löser vi problemet!)

Betala via PayPal här:

*Detta medlemskort är inte den slutgiltiga designen, vilket betyder att kortet du får i din hand kan se något annorlunda ut.

*Som medlem i MILAN CLUB SVEZIA godkänner du automatiskt att rätta dig efter föreningens grundprinciper och stadgar. Avvikelse från dessa kan medföra uteslutning ur föreningen.

2018 Powered By AK Design Asir Hawrami