Uppgifter: Milan i samtal med Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic avslutade sin spelarkarriär och lämnade därmed Milan under den gångna sommaren. Svensken har setts på Milanello och San Siro flertalet gånger under den senaste månaden, som har spätt på ryktena om en eventuell återkomst till klubben. Nu pekar de senaste uppgifterna på att en återkomst blir allt närmare. 

Det är journalisten Nicolo Schira som skriver att det pågår samtal mellan Milan och den nyblivne 42-årige Ibrahimovic. Klubben gör allt för att försöka övertala svensken att komma tillbaka till klubben i någon form av ledarroll. Exakt vilken roll 42-åringen skulle ha är inte klart ännu. 

Snacket om en eventuell framtida ledarroll i Milan har varit i gång ända sedan Ibrahimovic lade sina skor på hyllan. Men ryktena började ta fart när svensken sågs på Milanello två dagar efter derbyförlusten mot Inter i september. Sedan dess har han setts på San Siro vid två tillfällen, mot Newcastle i Champions League och under den senaste ligamatchen mot Lazio. 

Efter besöket på Milanello har det dessutom kommit ut uppgifter om att Ibrahimovic har haft flera möten med Milans ägare Gerry Cardinale och klubbens VD Giorgio Furlani. 

Under sina två sejourer i Milan spelade Zlatan Ibrahimovic totalt 163 tävlingsmatcher och stod för 93 mål och 35 assist. På meritlistan blev det två Scudettos och en italiensk supercup, samt en skytteligavinst.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen