Redaktionens spelarbetyg: Milan-Genoa

Hemmamatch mot Genoa och goda förhoppningar om att bryta den långa vinstfria sviten. Ett omotiverat och idéfattigt Milan räckte dock inte till för att knipa alla tre poäng. Efter mycket om och men lyckades man i alla fall komma undan med hedern någorlunda i behåll och matchen slutade 3-3.

Startelvan

Sportiello [5,5] – Inte mycket att göra åt målen tyvärr och utöver det en stabil insats med ett par fina räddningar.

Florenzi [7 MOTM] – Bäst i rödsvart för kvällen. Mål och assist samt en stabil defensiv insats.

Gabbia [6] – Gjorde inte sin bästa insats defensivt. Det fanns en hel del frågetecken runt några av hans ingripanden. Men kliver fram och gör mål igen, vilket höjer betyget.

Tomori [4] – Verkade ha vaknat på helt fel sida och gjorde en rent av dålig match. Orsakade straffen tidigt och var sedan inblandad i de andra målen också.

Theo [5] – Kom inte alls upp i nivå och även om han visade små tendenser till att vilja gå framåt så blev det aldrig någonting av det.

Bennacer [5] – Det kändes som att Bennacer försökte ta tag i någon form av taktpinne under korta perioder. Han lyckades dock aldrig få grepp om den och han såg mest slö ut.

Reijnders [5] – Inte heller Reijnders kom upp i nivå och var en skugga av det vi sett tidigare under säsongen. Hade några halvdana skottförsök, men ingenting som skapade någon oreda för Genoa.

Chukwueze [6,5] – Pigg och alert och skapade en hel del bekymmer för Genoas försvarare. Tyvärr var det många gånger för dålig kvalité på slutprodukten, förutom assisten till Florenzi.

Pulisic [6,5] – Även Pulisic fick med sig en assist, när han hittade Giroud som ledde till 3-2. Lyckades skapa flera farliga situationer utöver det och var endast en ramträff ifrån att även bli målskytt.

Leao [4,5] – Inte alls bra, och lyckades med väldigt få av sina aktioner. Kanske säger det också något att Milan vände matchen när Leao blev utbytt.

Giroud [5,5] – Får godkänt enbart tack vare det fina målet. För bortsett från det var det inte många rätt från Giroud som mest såg ointresserad och nonchalant ut.

Avbytare

Okafor [6,5] – Kom in med ny energi och var en del i att Milan tog sig in i matchen på allvar igen. Serverade Giroud ett drömläge som han dessvärre missade.

Adli [N/A] – Spelade för lite för att betygsättas.

Kalulu [N/A] – Spelade för lite för att betygsättas.

Thiaw [N/A] – Spelade för lite för att betygsättas.

Tränare

Pioli [5] – Med tanke på hur avslaget laget såg ut så är det svårt att ge Pioli godkänt ikväll. Försvaret var ihåligt och spelet med boll gjorde ingen glad. Lyckades inte med varken matchplan eller med att få sina spelare motiverade.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen