Pioli: “Våra fans har varit ett mervärde under de senaste åren”

AC Milans huvudtränare Stefano Pioli försvarade sitt lags öppna stil, men erkände att de gjorde misstag i försvarsfasen som kostade dem dyrt.

Milan och Genoa utkämpade en thriller på söndagskvällen på San Siro och slutade till slut oavgjort 3-3 efter att båda lagen hade gett bort ledningar. Genoa tog ledningen på straff genom Mateo Retegui, men Alessandro Florenzi kvitterade före paus.

Bortalaget tog återigen ledningen genom Caleb Ekuban, men Matteo Gabbia och Olivier Giroud gjorde mål i snabb följd och gav Rossoneri ledningen i slutet av matchen.

PIOLI

Om att tappa ledningen efter en stark upphämtning i slutskedet av matchen:

– Bortalaget tog återigen ledningen genom Caleb Ekuban, men Matteo Gabbia och Olivier Giroud gjorde mål i snabb följd och gav Rossoneri ledningen i slutet av matchen.

Och prestationen överlag?

– Vi levererade en prestation men vi lyckades inte få med oss en seger hem som hade varit mycket viktig för ligatabellen, vi har inte vunnit på fyra matcher i ligan.

– Fansen har valt den här typen av protest och vi måste bara respektera dem.

Hur missnöjd är du med den här situationen med fansen?

– Vi måste vara fokuserade på att göra bra ifrån oss ända till slutet. Våra fans har varit ett mervärde under de senaste åren. De kommer att ha sina skäl om de valde den här protesten.

– Vi har kvaliteterna för att göra bättre ifrån oss, vi har möjligheten att avsluta säsongen bra.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen