Redaktionens spelarbetyg Inter – Milan

Båda lagen var obesegrade inför säsongens första Milano-derby. När slutsignalen ljöd var det nattsvart i Milanlägret efter att Inter, på ett förnedrande sätt vann med 5-1 och därmed seglar upp i ensam serieledning.

Startelvan

Maignan 5 – Mike gjorde vad han kunde och han bör inte lastas för något av målen. Kunde eventuellt gjort det bättre i sitt deltagande i uppbyggnadsspelet.

Calabria 4,5 – Svag insats av lagkapten Calabria som inte alls är delaktig i spelet med boll. Gör heller ingen bra insats defensivt och står för individuella misstag som ledde till möjligheter för Inter.

Kjaer 4 – Är faktiskt inte sämst i backlinjen, trots matchovana. Kjaer gör däremot ingen bra insats och det syns att han inte hinner med längre.

Thiaw 3,5 – Den tidigare så stabile mittbacken var ikväll en skugga av sig själv. Gör flera avgörande misstag och är inblandad i både första och andra målet, som Milan aldrig hämtar sig från.

Hernandez 5 – En av de bättre i rödsvart ikväll, vilket kanske säger mer om lagets insats än om Theos. Han försökte skapa chanser och visa glöd, men brast i sitt defensiva jobb där han bland annat orsakade en straff.

Krunic 5 – Krunic, liksom hela Milans mittfält är underlägset Inters dito under hela matchen. Får inte riktigt utrymme att utföra det som han gjort bra tidigare matcher, utan får mestadels arbeta hårt defensivt.

Loftus-Cheek 5 – Engelsmannen gör en okej insats och tar fortsatt stor plats på mittfältet där han vinner mycket dueller. Mer att önska finns i spelet med boll, där han faktiskt inte bidrog med något särskilt alls.

Reijnders 4,5 – Även Reijnders var en skugga av vad vi sett hittills under säsongen. Han hade några kreativa aktioner i offensiv väg, men hamnade fel flera gånger i defensiven. Det var jobbigt att vara mittfältare i Milan den här matchen.

Pulisic 3,5 – Syntes knappt till under hela matchen och när han väl fick bollen försökte han inte med något annat än att passa bollen till närmsta lagkamrat så fort som möjligt.

Leao 5,5 MOTM – Långt ifrån den bästa sidan av Leao trots att han gjorde Milans enda mål. Kändes lite slarvig och ofokuserad vid några tillfällen och vi vet att han kan mycket bättre.

Giroud 5 – Okej insats av Giroud som krigade och stångades och ofta var spelbar. Kombinerade fint med medspelarna där samspelet med Leao ledde till reduceringsmålet.

Avbytare

Chukwueze 5 – Kom in med dryga halvtimmen kvar och försökte åtminstone utmana Inters försvarare.

Okafor N/A – Spelade för lite för att betygsättas.

Florenzi N/A – Spelade för lite för att betygsättas.

Musah N/A – Spelade för lite för att betygsättas.

Jovic N/A – Spelade för lite för att betygsättas.

Tränare

Pioli 3 – Håglöst och fegt och blir totalt utmanövrerad av Inzaghi på motståndarbänken. Har helt uppenbart inte hittat något sätt att ta sig an Inter och gör heller inga drag för att förändra matchbilden.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen