OFFICIELLT: Rebic lämnar Milan

Intensiva rykten gällande Rebic flytt till Besiktas har cirkulerat den senaste tiden. Nu står det helt klart att Rebic lämnar Milan efter fyra säsonger i klubben.

Milan har officiellt gått ut med att Ante Rebic lämnar klubben i en permanent övergång till den turkiska klubben Besiktas. Detta meddelar klubben via sin hemsida, där klubben också önskar honom ett stort lycka till, såväl i privatlivet som på fotbollsplanen.

Rebic anslöt till Milan från tyska Eintracht Frankfurt inför säsongen 2019/2020 och hann under sina år i Milan bära den rödsvarta tröjan 123 gånger. Han har på sina framträdanden lyckats göra 29 mål och 17 assist.

Kroaten har stått för många fina insatser i Milan-tröjan, speciellt under sina första säsonger i klubben. Många minns säkert hans viktiga kvitteringsmål mot Juventus för två säsonger sedan. Men den senaste säsongen har speltiden lyst med sin frånvaro och att han nu lämnar klubben kom inte som en överraskning.

Enligt Fabrizio Romano har klubbarna nått en överenskommelse som kan uppnå till €2 miljoner. Besiktas uppges betala €500 000 som fast övergångssumman och resterande summa ska bestå av olika typer av bonusar. Rebic har skrivit på ett tvåårigt kontrakt med sin nya klubb.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen