Atalanta och Milan överens om De Ketelaere

Atalanta har kommit överens med Milan om villkoren för en affär för Charles De Ketelaere och väntar nu på att spelaren ska skriva på för övergången.

Samtalen mellan de två klubbarna utvecklades snabbt och La Dea har nu kommit överens med Milan om att hämta in den talangfulle belgaren på ett lån. Atalanta kommer att betala en summa på 3 miljoner euro för att låna belgaren över kommande säsong, samt att en köpoption på 23 miljoner euro har bakats in i affären. Bergamo-klubben förväntas även att betala merparten av spelarens lön för den kommande säsongen.

Enligt TMW har De Ketelaere nu återvänt från Milans försäsongsturné i USA och kommer att träffa sina agenter under de kommande timmarna. Klubbarna är överens om övergångsupplägget och ett grönt ljus från belgaren är allt som saknas för att La Dea ska säkra spelarens signatur.

Förhandlingarna är i slutskedet och kommer att trappas upp dom kommande timmarna.

Ett antal andra klubbar i Europa var intresserade av att värva De Ketelaere under sommaren, främst Real Sociedad och PSV Eindhoven medan det också har spekulerats om Olympique Marseille och Aston Villa som möjliga destinationer.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen