Här är våra kandidater för tränare i Milan

Ett tungt avsnitt, kan vara första gången vi spelar in ett avsnitt utan att prata om en enda vinst vilket säger mycket om Milans form och spel på senare tiden. Vi får tacka Juve som är ännu sämre att vi fortfarande är kvar på en ganska viktig 2a plats i Serie A.

Det är som alltid mycket officiella nyheter kring Milan som vi går igenom, kan redan nu gratulera Parma som gått upp i Serie A. 

Matcherna har varit svajiga och vi har åkt ut ur EL mot Roma. Enligt Pioli hade Milan mer än 40 skott mot mål och vi går igenom våra matcher och flera tveksamma situationer kring dessa. 

Tränarfrågan har varit on/off under stora delar av säsongen men nu efter EL uttåget känns det klart, Pioli kommer kosta så här mycket att sparka men denna summan vi nämner kan bli betydligt mindre om han har en väntande arbetsgivare vilket väldigt mycket tyder på. Frågan är vem han tar med sig eventuellt från Milan?

På tal om tränare så är den stora frågan vem som ska ta över Milan efter Pioli, vi passar på att ge cred till Pioli för han har inget att skämmas över sett till placeringar. Vi har valt att diskutera kommande tränare i önskemål, realistiskt eller backup för att göra diskussionen bredare. Håller ni med eller vilket är ert önskemål?

3 matcher kvar av säsongen, det krävs tydligen bara 1poäng till för att säkra SuperCup slutspelet som genererar lite mer pengar till Milan som kan kompensera för summan vi fick för årets Europaspel som var klart längre än förra året. 

Podcast Rossoneri hittar du där du brukar spela upp eller direkt HÄR

FORZA MILAN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen