Pioli: “Jag tror på mitt lag”

Här kommer några ord från Pioli och Leao inför den avgörande matchen mot Roma i Europa League.

Stefano Pioli

Om resan från San Siro till Olimpico:

– Vi kommer behöva spela på en hög nivå och framförallt förbättra en del från förra veckan. Jag har en tro på mina spelare och vi har gått igenom den senaste matchen så vi vet vad vi behöver göra på planen.

Om 90 minuter:

– Man dömer oftast en prestation efter ett slutresultat men imorgon är en annan match. Jag är säker på att vi kommer att ge vårt allt och vi är medvetna att vi endast har 90 minuter på oss. Förbättra defensiven är en prioritet och om vi försvarar oss bra kan vi vinna matchen.

Om motivation och ambition:

– Matchen är så viktig i sig att vi inte behöver mer motivation. Det här är matcher man bara vill vinna. Vi har samma lag som spelade semifinal i Champions League för ett år sedan och vi kommer vara med i den turneringen nästa år. En av våra gruppmotståndare kommer gå vidare till final.

Rafael Leao

Om den första matchen:

– Ingen i laget gjorde en godkänd match senast. Jag var besviken för att vi hade kunnat göra det bättre. Vi var bättre mot Sassuolo för att vi spelade med mer energi och vi gav inte upp. Vi vet hur viktig den här matchen är och nu har vi två stora matcher framför oss.

Om Roma vs Milan:

– Vi måste göra färre misstag än i den första matchen. Dybala är en väldigt bra spelare, han gör saker annorlunda. Vi pratade efter matchen och har en bra relation men jag gillar inte att jämföra. Jag vill vara en ledare på planen, jag växer för varje dag och jag vill inte sluta. Vi kommer spela för oss alla, för AC Milan.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen