E132: Med dessa spelare vinner vi ligaguldet

Sommarens transferfönster är öppet, Milan har officiellt redan presenterat sin nya tränare vilket ingen missat men vår förra tränare Pioli har även fått ett nytt uppdrag, vi pratar om hans nya lön för den är inte blygsam…

Vi går igenom officiella som hänt, många spelare kommer tillbaka från lån och frågan är vad Milans ledning vill göra med dessa. Detta är avsnittet vi blir sportchefer för en dag och bygger vårt kommande lag som ska ta guldet. Vilken av lagen hade du röstat på?

Milan har lämnat in sin ekonomiska rapport, vi nuddar den något men det finns inget nytt kring arenafrågan som alla väntar på men fansen är redan i full gång att förlänga sina årskort så det kommer förmodligen bli fulla hus även denna säsongen på San Siro. 

Vi går även igenom den stora nyheten och det är Milan U-23 lag, Milan Futuro som kommer spela i Serie C. Går igenom motståndet och förutsättningarna för laget. 

Podcast Rossoneri hittar du där du brukar eller direkt HÄR

FORZA MILAN 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen