Redaktionens spelarbetyg: Torino-Milan

Ett utcheckat Milan åkte till Turin för att möta Torino i ligaspelets näst sista omgång. För Milan betydde matchen ingenting, vilket också märktes på prestationen. Torino vann relativt enkelt och slutresultatet skrevs till 3-1 efter att Bennacer gjorde ett tröstmål från straffpunkten.

Startelvan

Sportiello [6] – Får godkänt då det är svårt att lasta honom för målen. Han fick för lite hjälp från sina medspelare.

Kalulu [5,5] – Långt ifrån en topprestation från Kalulu. Gjorde kanske inte några kostsamma misstag, men var osynlig offensivt.

Tomori [4,5] – Kändes vilsen och ointresserad. Får ta på sig Torinos andra mål då han helt missade sin markering.

Thiaw [5] – Inte alls lika resolut och tuff i duellerna som han kan och var delansvarig för Torinos första mål, även om Torino-spelarna faktiskt gjorde det bra.

Terraciano [5,5] – Varken bra eller dåligt från Terraciano, men han hade heller inga förväntningar på sig. Förhoppningsvis gör speltiden honom gott, trots det usla resultatet i matchen.

Bennacer [6,5] – Kändes i perioder som att han inte var riktigt påkopplad, för att sedan göra det riktigt bra andra delar av matchen. Målskytt drar upp betyget, även om det var från straffpunkten.

Reijnders [6] – Var den på mittfältet som tog initiativ och försökte skapa någonting framåt. Lyckades några få gånger att skapa lite chanser med hjälp av sin genombrottskraft.

Musah [5] – Likt tidigare gjorde Musah många bra saker. Han la ner jobbet som krävdes och tog rätt löpningar matchen igenom. Men med bollen vid fötterna fanns det fortsatt mycket mer att önska.

Okafor [5] – Hade några positiva initiativ på vänsterkanten och var nära på att göra ett snyggt mål. Men ju längre matchen gick, desto mindre såg vi av Okafor fram tills han byttes ut.

Pulisic [6,5 MOTM] – Försökte gång på gång att göra saker, vilket bland annat resulterade i ett skott i ribban och en fixad straff.

Jovic [4,5] – Lyckades inte riktigt komma till rätta i matchen och var inte riktigt på rätt plats vid rätt tillfälle som är hans huvudsakliga uppgift på planen.

Avbytare

Leao [5,5] – Övertygade inte nämnvärt när han blev inbytt. Vi förväntar oss mer och framförallt förväntar vi oss högre kvalité på inlägg och avgörande passningar.

Florenzi [6] – Kom in i ett otacksamt läge och kunde inte påverka utfallet av den, trots att han gjorde vad han kunde genom ett bra passningsspel och hörnor slagna med fin precision.

Giroud [N/A] – Spelade för lite för att betygsättas.

Pobega [N/A] – Spelade för lite för att betygsättas.

Tränare

Pioli [5] – Positivt att han snurrade lite i startelvan, men där var det slut på positiva saker. Tveksamt dock om Pioli ska lastas allt för mycket för haveriet, då spelarna såg väldigt ointresserade och oinspirerade ut.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen