Hatar VAR, men här är lösningen…

Milan har vunnit 7 matcher i rad, det har inte hänt se Ancelotti tränade Milan men ändå blir det solk i bägaren efter dom 2 senaste matcherna. Vi kommer diskutera hur vi ska vända mot Roma i EL returen. 

Matcherna innan just Roma matchen har gått som tåget, vi går igenom dessa och avgörande situationer som behöver analyseras. Mycket fokus läggs på EL matchen mot Roma och allt märkligt som hände i den, genomgående så ställer vi oss frågande till beslut som tas eller inte tas. Ingen vet fortfarande varför inte Milan fick straff i slutet eller om Lukaku var onside eller offside. Hur kan det inte finnas en enda vettig bild på det? 

Pioli har svävat fram men han går på tunn is, ödesvecka för honom bakom sig med två icke vinster och alla har redan glömt hans 7 raka vinster innan dess. Ödesvecka deluxe är Torsdag mot Roma i Rom och Måndag då Milan möter Inter hemma. Vinner Inter så tar dom guld när vi spelar hemma på San Siro och Roma, ja , ni fattar själva….

VAR och allt som händer kring det är omöjligt att inte fastna i, systemet behöver förändras men det måste bli tydligare hur besluten kommuniceras ut så det inte blir foliehatt på vilket vi gärna klär oss i. Hur kan man inte göra det när vi pratar italiensk fotboll..

Podcast Rossoneri hittar ni där ni brukar eller direkt HÄR

FORZA MILAN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen