E100: Övriga topp 10 lagen tappar men Milan ökar i Serie A

Vi rider vidare på vågen som ligamästare, det gäller att njuta så länge det går så länge man är ödmjuk i uppgiften. Vi spinner vidare från förra avsnittet där vi gräver ner oss i mer siffror som talar för vår defensiv som var grunden till ligaguldet

Till skillnad från politiken så vänder Milan stenar, iaf deras ägare för Milan kommer få en ny ägare. Frågan är vad som finns under vår nya sten men vi tar upp det som kommunicerats gällande vår ledning, ny arena och hur ägandeskapet ser ut. Givetvis även andra sidan myntet vad det i värsta fall kan innebära att ha ägare från andra sidan Atlanten. 

Statistik, det kan man alltid vrida på så vi blandar hardcore stats med våra åsikter kring spelarna som gjort mest minuter i Milan denna säsongen guldet spelades hem. Håller ni inte med våra subjektiva åsikter så kanske statistiken pratar till er. Vi reder ut vilken mittback som är Serie A bästa mittback, håller ni med? Har ni någon annan än dessa vi nämner? Inget avsnitt utan Zlatan, en spelare vi vill se i Milan för alltid. 

Avsnitt 100, vi summerar våra tankar kring tiden vi spelat in våra avsnitt. Återstår att se om det blir ytterligare 100 avsnitt nu när vi gått från att sitta och prata i mörker till att sitta överst på tronen

Ytterst tacksamma till alla er som väljer att lyssna på Podcast Rossoneri och alla avsnitt hittar ni där ni brukar spela upp våra avsnitt eller direkt HÄR

FORZA MILAN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer