Suso: “Det är endast min egna vilja som betyder något”

Januari är för fotbollsentusiaster synonymt med Silly Season, där allt från sanna till helt galna rykten florerar kring klubbar och spelare. Milans spanjor Suso är dock trött på allt prat och gick igår ut offentligt på Instagram och berättade att han kommer att stanna i Milan.

– Jag skrev nyss på ett nytt kontrakt med Milan och jag har endast fokus på vad som sker på planen, medan min agent sköter transfermarknaden. Jag läser allt och jag får höra allt från min agent: rykten, löften och påhittade förhandlingar. Nu vill jag klargöra tre punkter.

– Först och främst: jag bryr mig inte om min utköpsklausul. Att spela fotboll och att kunna utmana på planen de kommande fem månaderna är det enda som betyder något just nu. För det andra tycker jag att man skall visa respekt för en sådan historisk och speciell klubb som Milan. De har investerat mycket i mig. För det tredje, oavsett vad som händer så är det endast min egna vilja som betyder något. För tillfället vill jag stanna här, allt annat är bara nonsens. Forza Milan!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen