Antonelli lämnar Milan för ligakonkurrenten?

Antonelli har under säsongen delvis varit skadedrabbad, men också fått sitta majoriteten av tiden på bänken, medan nyförvärvet Rodriguez fått chansen att spela som vänsterback. Nu kan 30-åringen därför vara på väg bort från klubben.

Antonelli, son till tidigare Milan-spelaren Roberto Antonelli, inledde sin karriär i Milans ungdomslag 2004 och gjorde debut mot Brescia i Coppa-Italia år 2006. Efter det blev det inte mycket mer spel i klubben och han lämnade därefter för Parma. Drygt tio år senare var det dock dags för återkomsten i Milan när italienaren värvades från Genoa 2015. Ytterbacken som även fått chansen i det italienska landslaget vid 13 tillfällen har dock allt oftare blivit förpassad till bänken på sistone och enligt rapporter skall Antonelli nu har tröttnat på detta. Mediaset och Calciomercato.com hävdar att en övergång till Fiorentina är nära och att även Milan skulle vara villiga att släppa ytterbacken.

Skulle Milan släppa Antonelli till Fiorentina så skulle man endast ha Rodriguez kvar som renodlad vänsterback i truppen. Tidigare har det ryktats om att svensken Ludwig Augustinsson skulle vara på väg till Italien och Milan.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen