Intervju: Marco Pellegrino

Milans senaste värvning är argentinska mittbacken Marco Pellegrino, och här är hans introduktionsintervju.

Om intresset från Milan: ”Det känns som en dröm att vara här. När jag fick reda på att Milan var intresserade så pratade jag om det med min familj. Vi var exalterade och kunde inte tro att det var sant. Idag är jag här och är väldigt lycklig över att det var verkligt.”

Om styrkorna: ”Mina främsta kvaliteter är min snabbhet, aggressionen jag markerar med, förmågan att vara fokuserad under matcher och min vilja att arbeta hårt.”

Om Italien: ”Här är spelet väldigt taktiskt och intensivt med högkvalitativa spelare. Jag hoppas att jag kan anpassa mig snabbt. Jag har italienskt ursprung tack vare min morfar som föddes i Italien. Han pratar ofta om landet och är glad för min skull. Jag besökte Italien för några år sedan med min familj, och jag räknar med att deras stöd hjälper mig att anpassa mig snabbt. De är alltid med mig och vi kommer lära känna staden Milano tillsammans.”

Om förebilder: ”Min idol är Sergio Ramos och jag är ett stort fan av Romero [Cristian]. För mig är han en komplett mittback och jag försöker bli som honom.”

Om fritiden: ”Jag spenderar mycket tid med min familj, min flickvän, mina vänner och spelar TV-spel.”

Om val av tröjnummer: ”Jag valde tröjnummer 31 eftersom jag bar det i Platense. Numret var på min rygg när jag debuterade samt när jag gjorde mitt första mål, så för mig är det speciellt.”

Hälsningar till fansen: ”Jag kan garantera er alla att jag alltid gör mitt bästa både under träningar och matcher. Jag strävar alltid efter att hjälpa mina lagkamrater så gott jag kan. Jag hoppas att allting kommer gå bra och Forza Milan!”

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen