E95: Han är en död punkt på plan

I skrivande stund är Milan fortfarande serieledare inför påsken, trots en prestation av laget och tränaren som ingen kunde förvänta sig hörs det kritiska röster om laget. Är det befogat eller har vi på ett väldigt snabbt sätt lagt ribban väldigt högt för vem kunde tro detta om Milan för 2 år sen. 

Två matcher, förväntningarna idag är så höga så det känns som 4 förlorade poäng. Efter dessa matcher inkl andra matcher i serien hörs röster gällande effektiv speltid och hur mycket av matcherna som helt faller bort. Mot Bologna finns det rapporter som säger att halva matchen försvann på dötid vilket inte är något som gynnar lagen som verkligen vill spela fotboll. I dessa matcher blir det oxå än mer tydligt var våra styrkor respektive svagheter finns i truppen. Väldigt enkelt så konstaterar vi att Milan knappt släpper in mål men tyvärr inte heller gör så mycket mål. Zlatan är alltid en diskussionspunkt i våra avsnitt. Nu åkte tyvärr Sverige ut i play off, hur sugen är Zlatan framöver och vilken roll/kontrakt ska han få?

Ekonomin, mycket ser mer positivt ut och CL pengarna gav ett fint klirr i kassan men inte lika bra som Ivans ninja move gällande ännu en ny sponsor. 

Kjaer är tillbaka i träning och ska vi vaska Coppan?

Hit and shit

Glad påsk från Podcast Rossoneri och våra avsnitt hittar ni där ni brukar eller direkt HÄR

FORZA MILAN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Scroll to Top