Pioli: “Vi vet vad Milans mål är och vi är alla fokuserade”

Idag är det dags för match igen och för Milans del är det Parma på bortaplan som gäller. Igår höll tränare Pioli presskonferens som vanligt där han svarade på frågor om spelarna, lagets situation med mera.

– Under en säsong finns det matcher som är värda mycket mer än tre poäng.

– Parma är min hemstad så självklart är detta en speciell match för mig. Jag har fina minnen därifrån som spelare, men nu är jag 100% milanista.

Leo Duarte ska ha klivit av träningen tidigare i veckan och det visade sig att han hade skadad hälsenan. Brassen ska nu ha opererats och kommer att vara borta från spel i 3-4 månader.

– Jag vill tacka Leo Duarte, sedan han anlände till klubben har han alltid agerat professionellt. Vi hoppas att han återhämtar sig snart.

– Mattia Caldara är inte redo ännu, men han kommer att spela med Primaveran (Milans U-21-lag) för att få lite speltid.

– Leao har viktigt kvalitéer, men han är inte en center-forward som kan göra skillnad i boxen. Piatek fyller på i straffområdet men han har inte tagit tillvara på bra målchanser. Han kan göra det mycket bättre, samma sak gäller för hela laget.

– Det är viktigt att alla kliver in på planen och visar upp en stark kämparglöd. Vi vet vad Milans mål för säsongen är och vi är alla fokuserade.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen