Donnarummas nya vändning: “Jag har blivit hackad”

Dagens uttalanden från målvakten Gigio Donnarumma blir mer och mer förvirrande. Målvakten skriver nu på twitter att han har blivit utsatt för en hackerattack på sina sociala medier.

Donnarumma har under dagen lagt ut två meddelanden som har givit olika budskap. Det första uttalandet som 18-åringen skrev var en hyllning till Mino Raiola på twitter där han skrev:

“#Donnarumma #Raiola igår, idag  och imorgon!”

Uttalandet rörde upp mycket känslor från Milan-supportrar och det var med den bakgrunden som han sedan gjorde ett inlägg på instagram där han hyllade Milan och supportrarna samt öppnade upp för en kontraktsförlängning.

” Min tweet från tidigare idag startade en riktig eldstorm vilket inte var min mening, för det ber jag om ursäkt. Jag vill upprepa att jag älskar Milan och dess fans. Det enda jag fokuserar på just nu är landslaget och förhoppningsvis kan jag ge alla supportrar en fin present. Jag lovar att efter EM så ska jag möta klubben tillsammans med min familj och agent för att diskutera angående min förlängning.” 

Frågetecknen är nu många då Donnarumma för tredje gången gör ett uttalande där han meddelar att han har blivit hackad.

“Mitt konto har blivit hackat, jag stänger ner sociala medier”

Donnarumma har hittills bara stängt ner sin instagram där han öppnade upp för en diskussion om en kontraktsförlängning. Det är dock oklart om det är det är instagram, twitter eller båda som har blivit hackat.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen