Redaktionens spelarbetyg: Milan – Pescara

Donnarumma: 4 – Milans 17-åring stod för en riktigt bra match idag med sina otroliga räddningar. Pescara kunde ha gjort både 1-1 och 1-2 om det inte vore för Donnarumma. Italienaren har för tillfället hållit flest nollor i de fem största ligorna i Europa (5 stycken).

Abate: 2,5 – Godkänt match från Milans kapten. Gör ingenting märkvärdigt men är riktigt stabil defensivt med sina brytningar.

Gomez: 3 – Gör det bra då han vinner många nickdueller samt står för några fina brytningar. Mittbacken står dock för ofta på hälarna när motståndarna anfaller med fart.

Romagnoli: 3 – Även Romagnoli står för en bra match men är lite slarvig ibland i sitt försvarsspel.

De Sciglio: 3 – Blir bättre och bättre för varje match känns det som. Vänsterbacken börjar bli mer stabil i sitt försvar och slarvar inte lika mycket.

Sosa: 2 – Argentinaren blir bara godkänt idag. Gör ingenting som står ut från det normala. Har en fin passningsfot och kunde lika gärna ha stått för en assist.

Locatelli: 2.5 – Jobbar och sliter offensivt samt defensivt men han slarvar lite för mycket med bollen i farliga lägen.

Bonaventura: 4 – Gör sin bästa match hittills under denna säsong. Står för ett läckert men framförallt smart frisparksmål och skapar väldigt mycket ute på sin kant. Redaktionens MOTM.

Niang: 1.5 – Fransmannen blir inte godkänd i våra ögon. Inte lika dominant på sin kant som han brukar vara med sin teknik och sina snabba fötter. Tappar ut bollen alltför ofta och slarvar väldigt mycket. Nickar en boll i stolpen men det höjer inte hans betyg.

Bacca: 1,5 – Även Colombianen står för en dålig prestation i dagens match. Skulle ha gjort minst ett mål men avsluten och bollkontrollen är för svag.

Suso: 3.5 – Suso fortsätter att imponera på planen med sin teknik och sin snabbhet. Skapar hur många lägen som helst med sina läckra passningar.

Avbytare:

Pasalic: 3 – Kroaten fick äntligen chansen att hoppa in och spela idag. Kom till en del avslut och jobbade hårt både defensivt och offensivt. Bara han får mer speltid så kan han bli riktigt viktig för Milan!

Kucka: 2,5 – Kucka började på bänken inför denna match men fick hoppa in i den 68:e minuten. Bra på att hålla i bollen och sliter på mittfältet som vanligt, gör ingenting märkvärdigt annars.

Luiz Adriano: Spelade för lite för att bedömas.

Tränare:

Vincenzo Montella: 3 – Vågar rotera igen men väljer rätt spelare denna gång. Han gör sina byten i rätt tid också istället för att vänta tills slutminuterna av matchen. Pasalic får äntligen lite speltid och gör det bra när han väl får chansen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen