Di Marzio: Det står mellan Milan och Juventus

Marko Pjaca är ett hett namn bland klubbarna i Europa och enligt Gianluca Di Marzio från Sky Sports så ska Milan och rivalerna Juventus vara dem som kommer att göra upp om kroatens signatur. 

Tidigare idag kom rapporter om att Inter ska ha gjort klart med Pjaca för cirka 15 miljoner euro och att en medicinsk undersökning  redan var planerad på måndag. Men det tog inte lång tid innan Pjaca själv dementerade ryktena via sin facebook sida. Pjacas agent dementerade också ryktena om att en eventuell flytt redan var klar. Di Marzio menar nu att det inte alls är Inter som leder jakten på kroaten utan att det är antingen i den rödsvarta delen av Milano eller Turin som han kommer hamna i tillslut. Förutom Milan, Inter och Juventus så ska även Dortmund och Liverpool ha visat intresse.

Pjacas Agent talade även till media och detta hade han att säga kring situationen:

– Milan? I denna stund är det inte rätt att prata om vad man föredrar. Champions League är inte allt, det som räknas är klubbens tradition.

– Det är inget seriöst med Inter, det är bara någonting tidningarna hävdat.

Pjacas agent nämnde också att han föredrar att se Marko i Italien.

– Jag hoppas att Markos situation blir klar så snart som möjligt. Vi behöver ett erbjudande som tillfredsställer oss och klubben. Det finns redan förhandlingar som pågår just nu. Vi har hittat två-tre lösningar och vi fokuserar på dessa.

Sky nämner även att Pjacas agent i skrivande stund ska befinna sig i Italien.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen