Raiola om Zlatan: “Han jagas av alla toppklubbar inklusive Milan”

Den kontroversielle agenten Mino Raiola har idag intervjuats av La Gazzetta dello Sport där han bland annat kommenterade Zlatan Ibrahimovic framtid.

Raiola menar att svensken skulle kunna spela fotboll i ytterligare fem år, och avslöjar att man mottagit ett bud från Kina.

– Han (Zlatan) är som Benjamin Button, han blir yngre för varje dag som går. Med hans fysiska och mentala egenskaper kan han spela i ytterligare fem år till. Han har fått ett väldigt stort erbjudande från Kina. Jag kan inte berätta några detaljer, men det är stort.

Ibrahimovic är hett eftertraktad även i Europa, och ska man tro agenten är samtliga toppklubbar intresserade av hans 34-årige klient.

– I Premier League har alla stora klubbar knackat på dörren. Samma är det i Italien, utan undantag. Till och med Napoli är intresserade men de är bara bra på att göra film. Inter har hört sig för men det finns inga tydliga indikationer på Thohirs framtidsplaner. Milan? De är smartare än folk som bara gör film, men alla skämt åsido så tror jag att de behöver 3-4 förstärkningar för att bli konkurrenskraftiga igen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen