E128: Foliehatten är på + cred till Pioli

Milan har inte förlorat sen vi spelade in sist, förmodligen går det hand i hand med att alla startspelare inte sitter på skadebänken numera. 

Europa League är lottat, som alla vet fick Milan möta Roma i kvarten, vi diskuterar detta kommande möte och övriga lag i slutspelsträdet. Romas senste 7 matcher har ett bättre poängsnitt än Milan men vilka lag har dom mött eller är det bara DDR effekt som vi ska passa oss för. 

Serie A har vi lyckats kombinera väl kring EL matcherna mot Slavia Prag där Milan vann båda matcherna. Det finns några situationer vi diskuterar kring dessa matcher men det är fina rankingpoäng in men frågan är om publiken sviker EL spelet eller om vi blivit bortskämda. 

Innan dess var det match i Rom men mot Sarris Lazio som f.ö har ny tränare numera. En stökig match och mycket att diskutera. Borde det t.o.m varit ännu fler kort i denna matchen och tappar verkligen domare DiBello matchen som många säkert vill få det till när man kolla matchrapport. Pioli här agerar direkt vilket han ska ha cred för men stora snackisen är foliehatten kring vårt bortdömda mål…. Nu blev det 3 pinnar tillslut ändå.

Storm på Casa Milan eller bara trams, personen bakom som lyft fallet råkar hålla på ett lag som inte är Milan så foliehatten åker på igen men vi pratar ändå Italien så vi kan klandra oss och vi måste lyfta på alla stenar för det är roligare då.

Tabellen ser bra ut om vi bortsett från att Inter kommer vinna och få sina 2 stjärnor innan oss, det finns även en vinst med att bli just 2a istället för 3-4 i Serie A som vi lyfter.

Podcast Rossoneri hittar ni där ni brukar eller direkt HÄR

FORZA MILAN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen