E127: Är det en karriärdödare?

Milan hade efter Napolivinsten ett poängskörd som var i nivå med tidigare fantastiska säsonger men det går fort inom fotbollen och resultaten. Eller när Pioli roterar bort matcher men gör han verkligen fel i sin rotering?

Mycket nyheter som vanligt, vi går igenom officiella nyheter. Allt från vår gamla striker i JDT har tagit över svenska landslaget till att en av världens bästa åkt på en karriärdödare. 

Dessutom väldigt många matcher inkl EL matcherna mot Rennes och chanserna Milan har mot nästkommande Slavia Prag och överlag för att vinna hela EL. Pengarna är små men publiken sviker inte. Kan Serie A få ytterligare ett lag i kommande CL slutspel…

Vad är en godkänd resp bra säsong? Det diskuterar vi eftersom Pioli har krav på sig.

VAR är alltid en diskussion, blir Milan orättvist bedömda eller hur kommer det sig att samma situationer blir olika resultat. Vi har våra lösningar på VAR och hur det kan bli så bra så möjligt om det ens är möjligt.

Podcast Rossoneri hittar ni där ni brukar eller direkt HÄR

FORZA MILAN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen