E126: Det har inte hänt sen världskrigen

Januari har varit en bra månad för Milan, iaf sett till poängskörden men trots detta har åsikterna om Piolis avgång inte klingat av ett dugg. Märkligt nog blivit mer, dock mitt i ett silly season där åsikter blir fakta och ingen vet knappt vilka konto som spottar ut denna sk fakta alla snappar upp för vi är så törstiga på info.

Vi går igenom det officiella som hänt Milan, det har ändå rört på sig i vårt fönster. Har vi sålt ut vår bredd och hur kommer det eventuellt att påverka Milan i längden när knappt halva tabellen återstår. 

Matcherna, mycket bra resultat får vi säga. Vi går igenom matcherna som spelats och sekvenserna som behöver lyftas. Som vanligt blir det mycket diskussioner om straffar eller inte men just straffar är definitivt något vi snackar om i sista matchen. Fast det var kanske Piolis fel att etablerade spelare bränner två straffar i samma match…

Milanos borgmästare börjar bli svettig, hur orolig är han egentligen och köper vi hans erbjudande?

Hit and shit
Podcast Rossoneri hittar ni där ni brukar eller direkt HÄR
FORZA MILAN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen