E125: Då kommer Serie A gå tillbaka till stenåldern

Podcast Rossoneri passar på att önska alla Milanistas ett gott nytt år, även till våra nätverk. Ett långt avsnitt, som vanligt mer eller mindre men även som vanligt mycket att gå igenom. Dom nya skatterna inte minst som kommer vara en gamechanger för Serie A och vårt Milan.

Vi går igenom vad skatterna innebär jämfört med dagens status, sen är förhoppningsvis inte sista ordet sagt men vi nämner även en siffra på hur många icke inhemska spelare som spelar i Serie A så blir det nog svårt att ändra reglerna. Givetvis försöker vi trixa hur dessa regler ska kunna kringgås, återstår att om det är möjligt eller Serie A kanske blir en farmaliga. På tal om förändringar, SuperLeague är på tapeten igen och även förändringen i kommande CL spel. Vi går igenom vad det innebär och hur det kan påverka. 

Matcherna blir inte lika djupgående detta avsnitt även om vi har några höjer och några plumpar som vi måste analysera. Det i kombination med att tränarfrågan inte har lagt sig och nu finns det rykte att ta ställning till vilket vi så klart gör. 

Skadorna fortsätter men nu tappar vi även två spelare, förhoppningsvis inte länge men en av dom är avgörande för Milans resultat och prestationer.

Hit and shit

Podcast Rossoneri hittar du där du brukar eller direkt HÄR

FORZA MILAN 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen