Zlatans nya roll i Milan och Maldini tar blad från mun

Pioli hänger på repen, inför matchen mot Newcastle som spelades dagen efter inspelning så tar vi upp om just den matchen är avgörande för hans framtid i Milan eller inte. Vi diskuterar historiskt sett hur det gått när man sparkar en tränare mitt i säsongen och är det rätt mot honom sett till vilka spelare han kan mönstra med alla skador.

Skadorna är ett ämne som diskuteras givetvis, hamnar även på vår hit and shit lista. Något är allvarligt fel i klubben när det finns så mycket skador. I matcherna vi diskuterar har vi inte ens kunnat ställa upp med 2 mittbackar på plan, givetvis får det konsekvenser för resultatet även om vi rent taktiskt har vår plan A-B-C. Eller har Pioli det?

Med glädje välkomnar vi tillbaka Zlatan i klubben, ingen skräll direkt. Han har synts på San Siro väldigt mycket på senare och det ska bli spännande att se vad han kan göra för Milan för vi pratar om hans roll. Vi vill inte se honom som reklampelare för RedBird utan att han ska vara nära laget och göra skillnad. En annan som vi diskuterar som tyvärr inte varit alls på San Siro är Maldini. Hans intervju tar vi upp och vad han säger i denna, detta är hans sida av storyn och vi vet alla att ett mynt har 2 sidor. Frågan är om hans frånvaro är avgörande stor när vår ägare jagar pengar i guldländerna som enligt rykte vill ha tillbaka Mr Milan.

Resultat, blandat. Vi går igenom matcherna och sekvenserna i dessa som är avgörande. Det finns många avgörande situationer som skulle spegla matcherna och resultaten väldigt olika. 

Stora glädjeämnet är att Bennacer är tillbaka

Podast Rossoneri hittar du där du brukar eller direkt HÄR

FORZA MILAN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen