Skadeuppdatering: Leao, Pulisic, Bennacer med mera

Milan har brottats med mycket skador under hela säsongen och återhämtningsprocessen börjar se allt mer positiv ut.

BENNACER

Bennacer har inte spelat för Milan sedan i maj, då han slet av korsbandet i första matchen av Champions League-semifinalen mot rivalerna Inter. Bennacer markerade en viktig milstolpe på fredagen genom att slutföra den första delen av träningen. Han gjorde samma sak på lördagen, men deltog inte i Milans träningsmatch mot Primavera-truppen på eftermiddagen.

PULISIC

Pulisic har också dragit på sig en skada i Champions League, dock mer nyligen än Bennacer. Han fick en sträckning i vänster lår mot Paris Saint-Germain i början av november och missade Milans ligamatch mot Lecce före landslagsuppehållet. Pulisic tränar för tillfället individuellt, men mycket talar för att amerikanaren är tillbaka när ligaspelet drar igång igen.

KJAER

Kjaer har dragits med muskelproblem sedan slutet av oktober. Han har gjort sju framträdanden i alla turneringar hittills under säsongen. Dansken förväntas vara redo för matchtruppen tillsammans med Cristian Pulisic efter landslagsuppehållet.

TOMORI

Tomori drog på sig en fotledsskada när England slog Malta i fredags. Dock kommer ett lugnande besked från engelsmannen själv som svarade media med: “Tutto bene”, med andra ord “Allt är bra”. Testerna som utfördes på Milanello i söndags gav även positiv respons.

LEAO

Rafael Leao kommer att vara tillbaka på Milanello imorgon och Milans plan är att ha honom tillbaka mot Borussia Dortmund i Champions League nästa tisdag.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen