E122: Den får man brösta

Mer än 100minuter Milan, var ett tag sen vi sågs så nu sitter vi här en Fredagkväll och gör detta vilket vi gärna gör eftersom ett nytt avsnitt är efterfrågat. Har ny dator så är det en sten i skon rent tekniskt och ljudmässigt så hör av er så ska jag se om mitt brutalt otekniska jag kan lösa det…

Matcher, det har varit många matcher. Hänt enormt mycket. Allt från en ny målvaktströja som redan sålt slut, röda kort, självmål och inga mål alls. Vi går igenom allt och vänder på stenarna vi tycker behöver vändas. 

Snart får vi se Donnarumma på San Siro igen, det får ingen missa

Ekonomin går bra, så bra att några av er kanske för första gången ser att Milan gör gröna siffror så njut så länge det varar. 

Napoli väntar och vi undrar var Theos form tagit vägen

Podcast Rossoneri hittar du HÄR

FORZA MILAN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen