E119: Topplagens transfer och dessa ska Milan starta med.

Sommaren är inte slut men Milan verkar redan satt sin start11a, och den ser på förhand väldigt spännande ut. Vi har tappat Tonali, ingen har missat detta och det tåls att påpeka igen men vi har fått plåster på såren och sett till vad ledningen gjorde med pengarna bör vi alla på förhand vara nöjda med sommarfönstret. 

Vi går igenom våra transfer in/ut, vi ger inte betyg än på fönstret eftersom det inte är stängt men vi är överens om att det är en klar kvalitetsökning på truppen. Kan det bära hela vägen till ligaguld? Eller vilket lag tar hem det, vi synar även våra konkurrenters fönster och det är mycket trixande med siffrorna gissar vi men frågan är om övriga lag har blivit bättre denna sommaren?

Vi har även spelat några träningsmatcher, taktiken här skiljer sig något sett till vad vi är vana vid. Vi har vår bild hur vi vill få ut det mesta av flera spelare men även att vi behöver bli mer flexibla i vårt spel. Mycket beroende på vilka vi möter och här skiljer det sig något i våra resonemang. 

Vad tycker du, spela 433 eller 4231 eller kanske något helt annat?

Milan har redan denna säsong lika många titlar som Harry Keane…

Podcast Rossoneri hittar du där du brukar spelare upp eller direkt HÄR

FORZA MILAN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen