Införrapport: AC Milan – Torino

Milan har en revansch att utkräva mot Torino i denna fredagsmatch. Matchstart 20.45.

AC Milan:

Rossoneri är fortsatt inne i en djup svacka och trots att Pioli valde att testa den nya formationen 3-5-2 i derbyt så blev det ingen effekt med noll skott på mål som resultat.

Allt pekar på att Zlatan Ibrahimovic gör comeback i matchtruppen men det råder fortfarande en osäkerhet hur mycket speltid det kommer att bli. I övrigt så återfinns Florenzi och Maignan på skadelistan medan Bennacer och Tomori förväntas vila inför att Champions League drar igång igen på tisdag.

Möjlig startelva för AC Milan (3-4-3): Tatarusanu, Thiaw, Kjaer, Kalulu, Saelemaekers, Tonali, Krunic, Theo, Diaz, Giroud, Leao.

Torino:

Juric mannar går in i denna match med ett litet övertag över Milan efter att ha vunnit båda matcherna lagen emellan den här säsongen. Utöver dessa matcher så har Torino gått relativt bra den här säsongen och är en liten outsider i kampen om Europaplatserna.

På skadelistan hittar vi namn som Pellegri, Ricci, Zima, Lazaro och Radonjic.

Möjlig startelva för Torino (3-4-2-1): Milinkovic-Savic, Schuurs, Buongiorno, Rodriguez, Aina, Linetty, Vieira, Vojvoda, Miranchuk, Vlasic, Sanabria.

Intressant fakta:

  • Milan är obesegrade i de 26 senaste Serie A-matcherna på hemmaplan mot Torino.
  • Milan har endast förlorat 9% av alla fredagsmatcher som de spelat i Serie A.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen