Uppgifter: Positiva nyheter kring Milans skadesituation

Milan har under säsongen haft stora problem med skador, kanske främst på målvaktspositionen. Men nu kommer det positiva nyheter kring skadeläget från pålitlig italiensk media. 

Det är Antonio Vitiello från MilanNews som rapporterar att det har kommit positiva signaler från Milanello kring fyra skadade spelare. Spelarna det handlar om är Fikayo Tomori, Ismael Bennacer, Zlatan Ibrahimovic och Mike Maignan. 

Vitiello skriver att det kom positiva besked efter Tomori och Bennacers undersökningar tidigare idag. De ska nu sikta på att vara tillbaka till det första mötet i Champions League-åttondelsfinalen mot Tottenham den 14 februari. 

Ibrahimovic var med under hela träningen idag med laget. Det är första gången svensken gjorde ett fullt träningspass i grupp sedan operationen i slutet av maj förra året. Vitiello skriver också att 41-åringen möjligtvis kan vara tillbaka till fredagens ligamatch mot Torino, men att han då endast är redo för några minuters spel.  

Som nämnt i en tidigare artikel är Ibrahimovic inte tillgänglig för spel i Champions League-slutspelet, då han inte blev uttagen i truppen. 

För Maignan blev det också positiva besked efter en undersökning som gjordes under dagen. Hans vad är nu bättre och han kommer att gradvis öka träningsbelastningen under de kommande dagarna. Däremot är det inte troligt att den 27-årige målvakten är tillbaka i spel redan om en vecka mot Tottenham i Champions League. Hans återkomst kommer att bero på hur hans vad svarar på den ökade träningsbelastningen, skriver Antonio Vitiello avslutningsvis. 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer