Införrapport: Milan – Torino

Milan: Kryssade senast mot Napoli efter en imponerande defensiv insats mot ligans bästa anfall. Mihajlovis mannar är därmed fortfarande obesegrade under det nya året. Laget har tränat på som vanligt under veckan och inga nya skador finns att notera. Alex och Zapata väntas få fortsatt förtroende i mittförsvaret medan Bertolacci ersätter avstängde Montolivo i startelvan. Mihajlovic poängterade på gårdagens presskonferens att de kommande 3-4 matcherna är avgörande för Milans säsong, så tre poäng mot Torino är av yttersta vikt för de rödsvarta.

Skador och avstängningar: Montolivo är avstängd och missar matchen. Mexes, Diego Lopez, Ely och Luiz Adriano är fortsatt skadade.

TruppenAbbiati, Donnarumma, Livieri; Abate, Alex, Antonelli, Calabria, De Sciglio, Romagnoli, Simic, Zapata; Bertolacci, Bonaventura, Josè Mauri, Kucka, Locatelli, Poli; Bacca, Balotelli, Boateng, Honda, Menez, Niang.

Trolig startelva (4-4-2): Donnarumma – Abate, Alex, Zapata, Antonelli – Honda, Bertolacci, Kucka, Bonaventura – Bacca, Niang

Torino: Är inte inne i någon bra period och befinner sig för tillfället på elfte plats i tabellen, med en vinst på de senaste sju ligamatcherna. Tränare Ventura menar dock att laget är bättre än vad tabelläget visar, och att man fortfarande hoppas nå Europa League kommande säsong. Fick bara med sig en poäng mot Carpi på hemmaplan i den senaste omgången där inget av lagen lyckades hitta nätmaskorna. Torino är dock ett lag som inte ska underskattas, speciellt då man har giftiga duon Belotti och Immobile på topp. Den sistnämnde har redan noterats för tre mål och två assist på sina åtta matcher sedan återkomsten till Turin-klubben.

Skador och avstängningar: Benassi är avstängd medan Bovo, Gazzi och Avelar är skadade.

Truppen: Castelazzi, Ichazo, Padelli, Glik, Jansson, Maksimovic, Molinaro, Moretti, Bruno Peres, Silva, Zappacosta, Acquah, Baselli, Farnerud, Obi, Vives, Belotti, Immobile, Lopez, Martinez.

Trolig startelva (3-5-2): Padelli – Maksimovic, Glik, Moretti – Zappacosta, Acquah, Vives, Baselli, Peres – Belotti, Immobile

Serie A: Milan – Torino
Arena: San Siro
Avspark: Lördag 27/2 klockan 20.45
TV: Viaplay, Viasat Fotboll
Huvuddomare: Domenico Celi

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer