E112: Varför köpte dom ens Milan och vem äger ens Milan och hur starkt stöd har Pioli ?

2023 har börjat kanske på sämsta tänkbara sätt, vi gav bort en kassaskåpssäker seger mot Roma och sen dess har det faktiskt bara varit elände där vi släppt in under 2023 mål 1,2,3,4,5 och nu ställs vår hönsgård mot Inter i derbyt. 

Första 20min av avsnittet är samtal med min kompis Nicole som är sportjournalist nere i Italien som beskriver bilden av Milans mercato och alla frågor kring ägarstrukturen i Milan. Blir svårt att peka finger på någon tydlig ägare när största ägare verkar bara äga 10% av klubben vilket gör det hela ännu mer märkligt och samtidigt förklarligt när det inte spenderas pengar. Även turerna kring Juventus och deras poängavdrag.

Vi har gäst i soffan, Andreas gästar denna kväll. Går igenom matcherna och förväntningarna på det kommande derbyt. Blir mycket hur Piolis status är bland oss och övriga fans och hur vi ska taktiskt spela bort vår AMC roll som uppenbart inte fungerar. 
Podcast Rossoneri hittar ni där ni brukar eller direkt HÄR

FORZ MILAN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen