Uppgifter: Montella vill värva gammal Fiorentina-spelare

I maj månad aktiverades en klausul som resulterade i att Juan Cuadrado officiellt blev en Juventus-spelare. 29-åringen har dock varit väldigt inkonsekvent i sina prestationer, och förlorade sin startplats till Dani Alves (som bryter kontraktet med Juventus). Sportitalia skriver att Milan är intresserade av att värva colombianen.

Juan Cuadrado och Milan-tränaren Vincenzo Montella har ett gemensamt förflutet i Fiorentina. Det var nämligen under Montellas ledning som Cuadrado nådde kulmen i sin fotbollskarriär, före den misslyckade flytten till Chelsea. Enligt italienska Sportitalia har Milan-tränaren identifierat colombianen som en ytter att förstärka laget med. Han skulle framför allt vara ett transfermål ifall Suso inte går med på att förlänga sitt kontrakt, som löper ut om två år.

Milan möter konkurrens från bland annat Paris Saint-Germain, Arsenal och Valencia. Prislappen sägs ligga på omkring 25-30 miljoner euro.

Under den gångna säsongen noterades Cuadrado för 3 mål & 10 assists på 45 tävlingsmatcher (varav 16 inhopp) för Juventus.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen