Borja Valeros agent öppnar upp för Milan-flytt

Vincenzo Montellas förflutna i Fiorentina har lett till många transferrykten. Det senaste, som kanske kan vara mer än bara ett rykte, är en värvning av playmakern Borja Valero. Spelarens agent öppnar upp för en återförening med Montella i Milan. 

Under Montellas tid som Fiorentina-coach var Borja Valero tveklöst en av italienarens nyckelspelare. Spanjoren stod för 22 assists på de inledande två säsongerna i Fiorentina. Säsongen 2014/15 kantades mittfältaren av skadebekymmer men har lyckats hålla sig skadefri under den gångna säsongen då han spelade nästan samtliga ligamatcher. Totalt blev det 4 mål och 5 assists på 37 matcher.

– Montella är en fantastisk tränare och är verkligen en beundrare av Borja Valero, säger spelarens agent till SpazioMilan.

– Han (Montella) förtjänar en stor scen och Milan är en stor klubb.

– Vi är mycket glada över att denna möjlighet kom för honom. Vad gäller Borja till Milan, säger jag bara att det är en superklubb och att Montella är en fantastisk tränare, men idag är Borja Valero en Fiorentina-spelare.

Även om playmakern, med sina 31 år fyllda, tappat lite av sin glans på spelplanen, kan man tolka agentens ord som att möjligheten finns att Valero hamnar i Milan. Det återstår att se vilken tröja den Real Madrid-fostrade spelaren bär nästa säsong.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen