E121: En ny arena?

Säsongen har börjat poängmässigt väldigt bra för Milan, det är dock en stor plump i protokollet och det är mot Inter i derbyt där laget helt vek ner sig på alla plan. Vi ställer oss undrande till Piolis taktik även i detta derby, vad är det Einstein brukar säga….

Milan toppar Serie A tillsammans med just Inter så utifrån tabelläget och att många av våra nyförvärv kommit väl in i laget är det en hit som vi alla är överens om. Vi lyfter som vanligt ut några spelare vi diskuterar lite extra och denna gången är det Pobega, Adli och Okafor. 

Kors i taket, nu händer det. En ny arena verkar konkret vara på gång. Hemsidan har lagt ut nyheten och ett område i Milanos utkant är satt som målet för denna nya arena och allt vad det kommer innebära runt arenan. Frågan är när det händer men på gott och ont så har det aldrig varit så konkret som nu. 

Zlatan, hur kommer det sig att han är på alla matcher?

Dödens grupp i CL, smäller redan på Onsdag igen och vi pratar om betydelsen av matcherna men att vi ändå trots stor rotation klarar av att hantera SerieA vilket vi inte gjorde i fjol. Än så länge….

Hit and shit

Podcast Rossoneri hittar du där du brukar eller direkt HÄR
FORZA MILAN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen