Pang Pang lösningar

Efter ett litet sommarlov är vi tillbaka och fan vad det har hänt saker i Milan och allt kring Milan så det blir som vanligt 90min avsnitt även om det inte är en enda match att prata om och vi skulle som vanligt kunna prata minst lika mycket längre som vanligt. 

Vår hänförare är såld, Tonali, denna mästerliga spelare med ett rossoneri hjärta har blivit såld till Newcastle för rekordbelopp, han verkar fortfarande inte synts med ett leende på läpparna sen han lämnade med det blir nog lättare när första lönechecken dimper ner men Milan har redan satt sprätt på pengarna vi fick för honom. På förhand har vi åsikter om vad vår nya ledning eller sportchefer gjort med pengarna men sen får vi se när vi utvärderar i Juni om vår bedömning håller eller inte. 

Rent ekonomiskt så är det definitivt medvind i Milan och vem vet hur det kommer bli efter vår USA turne där vi av förklarliga skäl kommer satsa krutet för att bygga upp en stor fanbase och med Captain Amercia i laget så är förutsättningarna dom bästa. 

Milan är inte färdiga med bygget men det har redan hänt mycket till skillnad från tidigare år och Mr X sista dagen kan vi glömma på gott och ont. Viktigt att vi sätter truppen så fort så möjligt med tanke på hur många nya startspelare det kan bli, vi diskuterar kring denna baksida.

Avslutningsvis med hit and shit

Podcast Rossoneri hittar ni där ni brukar eller direkt HÄR

FORZA MILAN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer