Inför: AC Milan – Panathinaikos

Milan spelar ikväll sin sjätte och sista träningsmatch innan seriepremiären nästa helg mot Sampdoria. Efter en fin oavgjord match mot Real Madrid förra veckan är det nu dags för sista förberedelserna och få allt på plats. Kvällens motståndare är grekiska Panathinaikos. Elvan som startar ikväll kommer förmodligen vara den som kommer få chansen i ligapremiären. Matchen spelas i Trieste, uppe i östra hörnet mot Slovenien. Senaste mötet lagen emellan var 2010 i en träningsmatch och slutade 5-3 till Milan.

Milan

Med dryga veckan kvar till seriepremiär har Kessié och Bennacer återkommit från extra ledighet och Covidsjuka. Dessvärre har Kessié dragit på sig en skada och kommer vara frånvarande ett par veckor enligt rapporter. Conti står fortfarande utanför truppen. Zlatan fortfarande skadad också värt att nämna. Tonali kommer nu få chansen att visa vad han går för och det är viktigt att man får fart på honom nu. Det lär inte bjudas på några överraskningar ikväll utan frågan lär väl bli om Romagnoli eller Kjaer får starta med Tomori. Sedan är vänsterkanten fortfarande oviss efter bleka insatser från både Leao och Rebic. Milan suktar efter lite målproduktion och förhoppningsvis får vi se Giroud göra något eller några ikväll.

Panathinaikos

Grekerna kommer till match utan ha vunnit en enda försäsongsmatch, en förlust och fyra oavgjorda. Förra säsongen kom de på en femte plats i den grekiska ligan. Inför denna säsongen kommer de med ny tränare, Ivan Jovanovic. Det finns inga rapporterade skador i truppen.

Träningsmatch: Milan-Panathinaikos

Arena: Stadio Nereo Rocco (Trieste, Italien)

Avspark: 14/8-2021, kl 20:30.

TV: Sportkanalen

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen