Uppgifter: Ibrahimović tillbaka mot Lazio – har börjat springa

Zlatan Ibrahimovic ådrog sig en knäskada i ligamatchen mot Juventus den 9 maj tidigare i år. En skada som ledde till att han missade de sista ligamatcherna, samt sommarens EM-slutspel. Till slut valde svensken att göra en operation i mitten av juni månad. Nu rapporterar MilanNews att 39-åringen har börjat springa igen på Milanello, och att han förväntas komma tillbaka till matchspel efter landslagsuppehållet.

Den första prognosen efter operationen var att Ibrahimovic skulle kunna börja springa i slutet av juli. Istället dröjde det fram till igår torsdag, där svensken alltså påbörjade nästa steg i sin rehabilitering. MilanNews skriver att han var ute på träningsplanen på Milanello, där han sprang och utförde olika övningar.

Tidningen skriver också att en återkomst till matchspel är möjlig efter landslagsuppehållet, där Milan möter Lazio på San Siro (12 september). Zlatan Ibrahimovic förväntas således missa de två första matcherna för säsongen, borta mot Sampdoria den 24 augusti, samt hemma mot Cagliari den 29 augusti.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen