Redaktions spelarbetyg: Milan – Manchester United

Milan åker ut ur Europa League efter att ha spelat 1-1 på bortaplan och sedan förlorat med 1-0 på hemmaplan. Milan åker alltså ut och Manchester United går vidare efter en 1-0 seger på San siro och målet kom från en grym Pogba.

Donnarumma – 6 Bra match av Donnarumma som gör flera räddningar återigen. Utan honom hade vi aldrig gått så här långt i turneringen.

Kalulu – 5,5 En okej match av kalulu som får starta istället för skadade Calabria. Gör en bra match tills Pogba kommer in och då blir det tufft.

Tomori – 7 Grym match av Tomori som borde bli utköpt av Milan nu efter dessa månader i klubben. Återigen en väldigt bra match! MOTM

Kjaer – 6 Bra match även från Kjaer som stångas med Maguire på varje fast situation, detta skötte han bra och Milan ska vara nöjda att de hade Kjaer i de lägena.  

Theo – 6 Theo verkar hitta formen återigen och det är positivt, i den första halvleken så hade han lekstuga med United försvaret och gled igenom flera gånger. Lite brister i försvarsspelet men inget som speglade resultatet idag. 

Kessie – 6,5 Återigen en grym match av Kessie som visar varför han ska få ett nytt kontakt med en högre lön. Bra match!

Meite – 5,5 En godkänd insats av Meite som växer i mångas ögon men han behöver fortfarande mer tid. Baserat på hans senaste matcher så borde Milan nog köpa ut honom. 

Krunic – 5 En bra första halvlek men helt osynlig i andra. Svårt att ta några större initiativ när man ställs mot Wan Bissaka. 

Castillejo – 5 En okej insats av Castillejo som får spela på en ovan position. Springer mycket men skapar få lägen. 

Calhanoglu – 5 En sämre match av Hakan som inte riktigt hittar tillbaka till höstens form och har återigen en dålig match. Förhoppningsvis så vänder formen snart! 

Saelemaerkers – 5,5 Okej match av Saelemaerkers som verkligen offrar allt han har för klubbmärket men det räckte tyvärr inte till idag. Sprang mycket men lite slarv med passningarna.   

Avbytare:

Dalot – 6 Ett bra inhopp av Dalot som bevisar sig vara mer en duglig idag, de senaste matcherna så har Dalot lyft i fleras ögon och kanske även i Piolis. Han kommer vara viktigt nu om Calabria är skadad längre än förväntat. 

Ibrahimovic – 6 Även Zlatan bjöd på ett bra inhopp och skapade Milans farligaste målchans i matchen. 

Diaz – Spelade inte tillräckligt 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen