Suso: “Vi måste ha fokus på oss själva”

Ikväll möter Milan Arsenal i EL-retur mötet (första matchen slutade 2-0 till Arsenal på San Siro). Milans spanjor Suso talade under presskonferensen inför matchen om vikten av att spela som ett lag och att man inte skall underskatta Arsenal trots sin “tuffa” period. 

– Det gick inte så bra på San Siro, men nu får vi en ny chans. Det kommer att bli en underhållande match, vi har inget att förlora och måste fortsätta att utvecklas. Vi bryr oss inte hur Arsenal spelar, utan har fokus på oss själva.

– Det skulle vara bra om vi gjorde ett tidigt mål. Vi måste kliva in på planen utan att vara nervösa och vi får inte heller stressa fram ett mål, för då lämnar vi alldeles för stora ytor som Arsenal kan kontra på. Vi möter ett bra lag, men det var svårare att förbereda oss för Genoa-matchen än denna. Om vi spelar som ett lag, så kommer vi att få chanser.

– Arsenal har haft en jobbig period, men de har bra spelare och en bra tränare. Om de är fokuserade så kan de utvecklas. Jag blev förvånad förra matchen, men jag visste att de hade den kapaciteten.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen