Uppgifter: Maldini och Massara tvingas lämna Milan

2019 tillträdde Milan-legenden Paolo Maldini sin roll som teknisk direktör. I den klubb han spenderade alla sina 25 seniorsäsonger i under sin spelarkarriär. Samma år, 2019, blev Frederic Massara utnämnd som ny sportchef för Milan. Nu uppger flera pålitliga källor att både Maldini och Massara tvingas lämna klubben.

Det är tidningen MilanNews och journalisten Fabrizio Romano som skriver att Milans ägare Gerry Cardinale hade ett möte med Paolo Maldini tidigare idag. Kort efter mötet kom det rapporter som menade att mötet handlade om hur Milan skulle agera på transfermarknaden och hur man som klubb skulle utvecklas.

Dock skriver MilanNews att mötet endast pågick i några minuter. Cardinale ska ha meddelat Maldini att man inte vill ha kvar honom i rollen som teknisk direktör, då man har olika åsikter kring framtidsvisionen för klubben. Tidningen menar att det inte var några andra diskussioner under mötet, men att Cardinale betonade att han har fortsatt stor respekt för Maldini.

MilanNews och Fabrizio Romano uppger även att sportchefen Frederic “Ricky” Massara kan lämna samtidigt som Maldini. Massara och Maldini har haft ett väldigt nära samarbete under deras knappt fyra år tillsammans i klubben.

Slutligen skriver MilanNews att tränaren Stefano Piolis jobb inte är i fara. Han är uppskattad av både Elliot (tidigare ägare) och nuvarande ägarna RedBird.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen