Zlatan: “Nu ska jag ta min tid och se över min karriär”

Milans säsong fick ett lyckligt slut med en 3-1 vinst som föll i samband med Zlatans farväl till fotbollen. Detta hade en av den moderna fotbollens mest förankrade namn att säga om sin förgångna karriär till DAZN:

— Jag har många tankar i mitt huvud just nu, det är så mycket adrenalin inom mig. Att avsluta min karriär på det här viset väcker många känslor inom mig. Om några dagar kommer jag ha hunnit lugna ner mig. Jag har inget att oroa mig över om min framtid.

Om framtiden:

— Nu ska jag ta min tid och se över min karriär. Senare, när jag vänt mitt nya blad, då kommer jag fatta vad jag kommer syssla med framöver. Nu vill jag först ta det lugnt och vänja mig vid att inte behöva ta mig in till en träningspass varje morgon. Jag är nyfiken, jag vill hitta på någonting, men om jag ska göra det vill jag göra det för att skapa skillnad.

Fick vi se den riktiga Zlatan nu innan du hängde upp dina skor?

— Det beror på hur du ser på det. Som jag sa: Milan har visat sin kärlek för mig och jag känner en stark koppling till klubben. Jag är tacksam för allt och vill tacka samtliga inom klubben. Alla som känner mig vet hur jag är; när jag väl är på planen förändras allt och jag vill inget annat än att vinna.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen