Pioli: “Goda chanser att Leao är tillbaka mot Inter”

Milan är skadedrabbat inför matchen mot Spezia och Leaos skadesituation har varit ett hett ämne i Italien den senaste veckan.

Leao kommer inte att vara tillgänglig för Milans kommande match mot Spezia på lördag kväll, men Pioli avslöjade i en intervju med Milan TV på fredagseftermiddagen att 23-åringen kan komma att återvända till returmatchen i semifinalen.

Om skadorna:

– Vi har några mindre problem, som att Rafa inte är tillgänglig i morgon men det finns goda chanser att han kan träna på söndag och vara redo för tisdag. Zlatan och Florenzi är dock fortfarande borta, samt att Krunic och Messias kommer också att vara otillgängliga i morgon.

Om Bennacers skada:

– Med hela vårt hjärta och all vår tillgivenhet, med tanke på det skede av säsongen vi befinner oss i och skadans allvar så var det här bakslaget olyckligt. Men de är en del av de risker som är förknippade med vårt arbete. Men Isma är en stark karaktär och han är tuff mentalt, så jag är säker på att han kommer tillbaka ännu starkare.

Om utmaningen i bortamatchen mot Spezia:

– Imorgon är en match vi måste vinna, både för vår position i ligan och för den kommande Champions League-förberedelsen inför returmatchen mot Inter. Men från och med nu kommer vi att spela med huvudet och hjärtat. Och även för Spezia blir det en viktig match med tanke på att det är första gången de har hamnat i nedflyttningszonen den här säsongen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen