Pioli: “Inter var bättre än oss”

Två mål fick Inter in under de 10 första minuterna i det första mötet mot Milan i Champions League-semin. På tisdag måste Piolis Milan vända med två mål i returmötet för att ha en chans till att nå finalen. Detta sa Pioli till Sky om derby-förlusten:

— Inter spelade bättre än oss under den första halvan, vi var bättre under den andra men vi fick aldrig in något mål. Vi kommer självklart försöka vända på resultat när vi möts igen på tisdag.

Om de skadade spelarna:

— Leão är skadad. Ismas skada är inte rolig för oss men det tillhör fotbollens natur; att man bli skadad. Laget behövde vara bättre på att förvalta bollen och möta motståndarna i dueller. Om man redan förlorar finns det alltid en risk att man förlorar med en större marginal. Vi spelade som sagt bättre under den andra halvleken med allmänt snabbare spel.

Om returmötet:

— Vi som spelar och representerar Milan vet vilka kvalitéer som laget har inom sig och att vi kan göra bättre ifrån oss. Att ge de (Inter) en ledning och sen försöka göra upp för det i returmötet ser jag som något negativt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen