Milan nära till att värva Kamada

Efter en halvsvajjig säsong har Maldini och Massara bestämt sig för att gå på mittfältarjakt efter att flera källor bekräftat att ledningen förhandlar för Chelseas Ruben Loftus-Cheek. Nu ligger ytterligare ett namn mycket nära till en värvning men kommer han verkligen få chansen att bli en Milan-spelare?

Daniele Longo förklarar att Massara har förhandlat med Daichi Kamadas agent sedan slutet av februari. Nu är allt spacklat och klart för värvningen och det som nu saknas är spelarens kråka på kontraktet innan han får representera Rossoneri inför den kommande säsongen. Japanen, som inför sommaren kommer bli klubblös, vill inget annat än att för ännu en gång bära rött och svart efter sina fem säsonger med Eintracht Frankfurt menar Fabrizio Romano. Men Milan får inte dröja allt för länge, det finns fler intressenter som knackar på 26-åringens dörrar förklarar Matteo Moretto. Bland dessa finns Borussia Dortmund som för tillfället ligger efter Milan i jakten på spelarens signatur säger Gianluca Di Marzio.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer