Amatörmässigt av italienska fotbollsförbundet

Milan hänger på en skör tråd, både när det kommer till CL slutspelet där vi förlorade klart mot Inter i första semin av CL och topp 4 i Serie A. Hur kommer detta sig?

Vi går igenom alla matcher sen sist, som vanligt blir vi tvungna att blanda och ge när det kommer till prestationer, resultat och förhoppningar. Tyvärr är skador då det visar sig att Bennacer kommer vara borta upp till 6 månader. Katastrofalt för Milan dessa sista matcher då vi har kniven mot strupen. 

Vi har delat upp avsnittet att vi först går igenom matcherna i Serie A och andra halvan pratar vi CL slutspelet och även hur vi ska försöka vända skutan mot Inter trots vi inte gjort mål mot Inter dom senaste 3 matcherna. 

Vi pratar mycket Pioli och även hur ligan påverkas av förbundet som sköter det allt annat än snyggt för alla lag inkl Juve själva. Frågan är hur UEFA kommer agera och UEFA har dessutom en ny kommande struktur för hur CL kommer spelas. 

Milan är oavsett utgången av säsongen världsbäst på tifo, det är en liten tröst i kombination med att vår ekonomi numera är stark och att Leao väntar förlänga så lite blandat även i vår hit and shit. 

Podcast Rossoneri hittar ni där ni brukar spela upp eller direkt HÄR

FORZA MILAN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen